Contact Cabinet Veterinar

0761 663577
cabinet@vetcon.ro

L - V: 08:00 - 18:00

S: 08:00 - 11:00

D: Inchis

0770 664787

Contact Frizerie Canina

0747 996064
frizerie@vetcon.ro

Sediul clinicii

str. Semaforului
nr. 10
Sibiu

Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro
Acceptam plata cu cardul

Vezi si

Radiologie

Radiologie Vetcon Sibiu

Radiografie Veterinara Sibiu Clinica veterinara Vetcon vine in sprijinul pacientilor cu un nou serviciu: Radiologie.

Examinarea radiologica (RX) este una din cele mai utilizate ┼či comune tehnici de investiga┼úie imagistic─â practicat─â ├«n medicina curent─â.

Metoda de examinare radiologic─â este atraumatic─â ┼či permite ob┼úinerea unor imagini ale structurilor anatomice din interiorul corpului, cu ajutorul radia┼úiilor X, ├«n vederea diagnostic─ârii cu acurate┼úe a afec┼úiunilor pacientului.

Executam cele mai variate tipuri de radiografii: (radiografii clasice, cistografii, urografii, mielografii).

Ecografie

Ecografie Veterinara SibiuO metoda de diagnostic paraclinic, nedureroasa, neinvaziva, de o importanta majora in stabilirea unui diagnostic corect.
Principiul metodei se bazeaza pe reflectarea ultrasunelor de catre tesuturi.
Va recomandam realizarea examenului ecografic cel putin o data pe an la animalele care au varsta de peste 7 ani, intrucat pot aparea modificari morfologice la nivelul organelor abdominale (ficat, splina. rinichi, prostata, uter). In cazul depistarii lor in faze precoce, terapia acestor afectiuni poate fi mai usor de realizat si mult mai eficienta.
Veterinarul poate considera ca este nevoie de un examen ecografic, atunci cand alte investigatii nu sunt concludente pentru stabilirea diagnosticului cu certitudine, sau cand ecografia poate confirma un diagnostic prezumtiv, stabilit in urma unui examen clinic.