Contact Cabinet Veterinar

0761 663577
cabinet@vetcon.ro

L - V: 08:00 - 18:00

S: 08:00 - 11:00

D: Inchis

0770 664787

Contact Frizerie Canina

0747 996064
frizerie@vetcon.ro

Sediul clinicii

str. Semaforului
nr. 10
Sibiu

Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro
Acceptam plata cu cardul

Vezi si

Microcipari

Microciparea reprezinta implantarea unui circuit integrat de identificare sub piele.
Microcipul are dimensiuni reduse (marimea unui bob de orez) si utilizeaza tehnologia pasiva bazata pe unde radio de joasa frecventa (RFID). Toate cabinetele veterinare comercializeaza si implanteaza microcipuri pentru identificarea cainilor.
Microciparea este realizata de catre medicul veterinar de libera practica.

Microciparea se realizeaza cu ajutorul unui dispozitiv (tip aplicator sau seringa) care contine microcipul capsulat in sticla biocompatibila, rezistenta la apa, vibratii sau socuri, cu sistem antimigrare. Alaturi de seringa se afla un numar de 5-6 etichete autoadezive care au inscrise pe ele codul unic al microcipului.

Microciparea se face prin injectare, in regiunea de mijloc a gatului, in partea stanga sau suprascapular, subcutanat. Microciparea nu implica anestezie si nu este dureroasa.

Microciparea se poate face oricand, la orice varsta. Microcipul este inert din punct de vedere biologic. Nu exista riscul de respingere a acestuia de catre corp sau de dezvoltare a unei alergii atat timp cat acesta a fost corect implantat, cu respectarea normelor de igiena.

Odata ce microcipul a fost implantat, identificarea este valabila pe toata durata de viata a cainelui.
Identificarea este sigura, nu poate fi pierduta sau modificata, iar cainele este protejat in cazul pierderii sau furtului.